Nieuws

Ontdek de lekkerste rustieke broden bij Steen Food Masters

Je klanten verwennen met het allerlekkerste brood? Dan kies je voor rustiek brood van Pastridor of Diversi Foods bij Steen Food Masters. Onder het motto “proef het authentieke karakter” kun je klanten laten genieten van eten als een beleving, waarbij ze nieuwe smaaksensaties ontdekken, texturen voelen en vooral echt kunnen genieten van hun brood.

Waarom rustieke broden? Consumenten kiezen steeds bewuster voor lekkere en gezonde producten. Rustieke broden zijn dé broodsoort bij uitstek die op een pure en ambachtelijke wijze worden gemaakt.

Wat maakt een rustiek brood zo speciaal?

Het deeg van een rustiek brood wordt bereid met natuurlijke ingrediënten. Enkel het beste meel is goed genoeg. Vaak wordt ook gekozen voor desem, waardoor er geen gist wordt gebruikt.

Een rustiek brood heeft veel tijd nodig. Bakkers besteden dan ook heel wat uren aan het kneden van het deeg. Dat deeg moet ook voldoende lang kunnen rusten op de juiste temperatuur. Doordat de broden lange rusttijden krijgen, kan het deeg optimaal rijzen. En dat proef je.

Rustieke broden worden meestal gebakken in een steenoven, waardoor ze een stevige en krokante korst krijgen. Dit volledige proces van deeg tot bakken, geeft het brood een zachte, luchtige textuur én een authentieke, karaktervolle smaak.

Ons assortiment

Bij Steen Food Masters hebben we enkel producten van de beste merken. Naast de klassieke ronde broden, kun je je klanten ook verwennen met stokbroden, pistolets, piccolo's en allerhande kleine broodjes van Pastridor en Diversi Foods. Zo wordt elke broodmaaltijd een feest!

Benieuwd naar alle rustieke broden in ons assortiment? Neem dan een kijkje op onze webshop of neem contact met ons op voor meer informatie.

TERUG NAAR OVERZICHT
Deel :

Contacteer Steen Food Masters

Stuur gerust een bericht en we zullen u zo snel mogelijk contacteren via telefoon of email.

Adressen

Fabriekweg 50
8480 Eernegem
Belgie
Ringlaan 57
8480 Ichtegem
Belgie

Contacten

Tel +32(59)27.72.98
Fax +32(59)27.52.16

Bent u al klant bij ons?

Vul uw gegevens in en log in op onze webshop

U wilt klant worden?

Bezorg ons uw gegevens en we contacteren u zo snel mogelijk

Wachtwoord opvragen

Geef u email adres op en we versturen u instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.