Nieuws

De Appelaere kondigt nieuw sap aan

De Appelaere familie breidt uit, naast hun sappen Appelaere, Perelaere en Sinaasappelaere kun je nu ook genieten van Druivelaere, een heerlijk puur druivensapje voor jong en oud. Druivelaere is honderd procent puur druivensap zonder enige toevoegingen. De sappige druiven groeien in zonovergoten gaarden en worden direct na oogst geperst. Het vruchtensap is rijk aan smaak, vitaminen en mineralen. Ideaal om van te genieten als een gezond en lekker tussendoortje of aperitief.


Waarvan kun je De Appelaere kennen?

De Appelaere is een familiebedrijf uit Zeeland. Het concept werd geboren in 1995 aan de keukentafel van grondlegger Henk Tazelaar. Als fruitteler had hij een uniek idee: troebel vruchtensap maken naar origineel recept. Sinds die tijd brengt het bedrijf met veel passie en plezier natuurlijke vruchtensappen van hoge kwaliteit op de markt.


Andere sappen in het assortiment:

Naast druivensap kun je ook kiezen voor appelsap, perensap en sinaasappelsap. Het fruit voor deze dorstlessers wordt milieubewust geteeld. De sappen zijn te verkrijgen in flessen van 0,2 liter, 0,33 liter en 0,75 liter. Geef aan je klanten mee dat ze voor het proosten best niet vergeten het flesje even te schudden.

Verwen je klanten met een breed assortiment van smaken met deze gezonde dorstlessers. De sappen zijn te verkrijgen bij jouw groothandel Steen Food Masters. 

TERUG NAAR OVERZICHT
Deel :

Contacteer Steen Food Masters

Stuur gerust een bericht en we zullen u zo snel mogelijk contacteren via telefoon of email.

Adressen

Fabriekweg 50
8480 Eernegem
Belgie
Ringlaan 57
8480 Ichtegem
Belgie

Contacten

Tel +32(59)27.72.98
Fax +32(59)27.52.16

Bent u al klant bij ons?

Vul uw gegevens in en log in op onze webshop

U wilt klant worden?

Bezorg ons uw gegevens en we contacteren u zo snel mogelijk

Wachtwoord opvragen

Geef u email adres op en we versturen u instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.